Uddannelseslæger

Dina Alami

Hej,

Jeg hedder Dina og er 31 år gammel. Jeg er svensker og kommer oprindeligt fra Stockholm, men er uddannet læge fra Syddansk Universitet i Odense.

Inden min studietid har jeg arbejdet som guide for rejseselskabet Spies. Derigennem fik jeg mange gode danske venner og besøgte Danmark flittigt, så da muligheden for at flytte hertil grundet studier kom, var det en nem beslutning. Under min studietid har jeg både arbejdet som SOSU- og lægevikar på gynækologisk og obstetrisk afdeling, både på gynækologisk akutmodtagelse, føde- og operationsgangen.

Jeg blev færdiguddannet cand.med. i januar 2020 og flyttede straks herefter til København. De seneste seks måneder har jeg arbejdet på ortopædkirurgisk afdeling på Herlev Hospital, hvor jeg har haft funktioner i både skadestuen, ambulatoriet og operationsgangen. Nu skal jeg være her i praksis som Naomis uddannelseslæge frem til marts 2021, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til.

Jeg bor på Frederiksberg og er meget glad for København, og ser frem til at møde jer her på klinikken!

Louise Høberg Hansen

PÅ BARSEL !!

Hej!
Mit navn er Louise og jeg er nyuddannet læge fra Københavns Universitet i juni 2019. Jeg er ansat her i anden del af mit KBU forløb, som uddannelseslæge hos Naomi. I første del fra september til marts har jeg været ansat på Herlev Urologisk afdeling, hvor jeg både har siddet i ambulatorium og arbejdet en del i kirurgisk akutmodtagelse.
Jeg skal være i klinikken til starten af maj, hvor jeg skal på barsel. Efter min barsel kommer jeg tilbage og tager resten af mit ophold.
Under studiet har jeg arbejdet som blodprøvetager på Herlev Hospital, lægesekretær/sygeplejerske i en almen praksis på Frederiksberg og som lægevikar på mave/tarm medicinskafdeling på Rigshospitalet.
Jeg har altid haft interesse for almen praksis og ser derfor ekstra meget frem til mit ophold her i klinikken.
Jeg glæder mig til at møde jer!

Anne

Jeg hedder Anne og er den nye uddannelseslæge hos Tania.Jeg skal være i klinikken i 1 år, som sidste led i speciallægeuddannelsen i almen medicin.Jeg blev læge i 2011 fra Københavns Universitet. Sidenhen har jeg beskæftiget mig med en række forskellige specialer. Jeg interesserer mig specielt for gynækologi, børnesygdomme og kræftsygdomme. Som led i speciallægeuddannelsen har jeg også haft ansættelser på medicinske afdelinger, ortopædkirurgisk afdeling og psykiatrisk afdeling. Derudover har jeg haft ansættelser hos tre forskellige praktiserende læger i hhv. Solrød, på Nørrebro og senest på Vesterbro. Jeg er 38 år og bor i Hvidovre med min mand og mine to børn på 3 og 6 år.