Uddannelseslæger

Sebastian

Hej,
mit navn er Sebastian, jeg er 30 år gammel og aflagde mit lægeløfte på Københavns Universitet primo 2020 - dvs. godt et år siden.
Efter lægeløftet arbejdede jeg på Billeddiagnostisk afdeling på Hillerød Hospital i 7 måneder, hvor jeg ultralydsscannede en bred palette af akutte problemstillinger lige fra ondt i maven til en splint i fingeren.
Derudover har jeg arbejdet 6 måneder på Afdelingen for Mave-, Tarm-, og Leversygdomme på Herlev Hospital – et område jeg har en særlig forkærlighed for. Det er et kæmpe speciale med mange komplekse sygdomme, der rammer alle aldre, køn og samfundslag. Særligt gruppen af kroniske tarmbetændelser (f.eks. colitis ulcerosa og Crohns sygdom) interesserer mig.
De næste 6 måneder, dvs. fra marts 2021 til og med august 2021 er jeg KBU-læge her hos Naomi (det der før hed turnus-læge).
Jeg har boet på Østerbro de seneste 10 år, så hvis du ser mig i Netto eller Super Brugsen på Nordre Frihavnsgade så hils endelig - jeg skal nok hilse tilbage.
Jeg glæder mig til at se dig i klinikken, hvor jeg forhåbentlig kan hjælpe dig med stort som småt.
Dbh Sebastian

Louise Høberg Hansen

PÅ BARSEL !!

Hej!
Mit navn er Louise og jeg er nyuddannet læge fra Københavns Universitet i juni 2019. Jeg er ansat her i anden del af mit KBU forløb, som uddannelseslæge hos Naomi. I første del fra september til marts har jeg været ansat på Herlev Urologisk afdeling, hvor jeg både har siddet i ambulatorium og arbejdet en del i kirurgisk akutmodtagelse.
Jeg skal være i klinikken til starten af maj, hvor jeg skal på barsel. Efter min barsel kommer jeg tilbage og tager resten af mit ophold.
Under studiet har jeg arbejdet som blodprøvetager på Herlev Hospital, lægesekretær/sygeplejerske i en almen praksis på Frederiksberg og som lægevikar på mave/tarm medicinskafdeling på Rigshospitalet.
Jeg har altid haft interesse for almen praksis og ser derfor ekstra meget frem til mit ophold her i klinikken.
Jeg glæder mig til at møde jer!

Anne

Jeg hedder Anne og er den nye uddannelseslæge hos Tania.Jeg skal være i klinikken i 1 år, som sidste led i speciallægeuddannelsen i almen medicin.Jeg blev læge i 2011 fra Københavns Universitet. Sidenhen har jeg beskæftiget mig med en række forskellige specialer. Jeg interesserer mig specielt for gynækologi, børnesygdomme og kræftsygdomme. Som led i speciallægeuddannelsen har jeg også haft ansættelser på medicinske afdelinger, ortopædkirurgisk afdeling og psykiatrisk afdeling. Derudover har jeg haft ansættelser hos tre forskellige praktiserende læger i hhv. Solrød, på Nørrebro og senest på Vesterbro. Jeg er 38 år og bor i Hvidovre med min mand og mine to børn på 3 og 6 år.