Uddannelseslæger

Louise Høberg Hansen

PÅ BARSEL !!

Hej!
Mit navn er Louise og jeg er nyuddannet læge fra Københavns Universitet i juni 2019. Jeg er ansat her i anden del af mit KBU forløb, som uddannelseslæge hos Naomi. I første del fra september til marts har jeg været ansat på Herlev Urologisk afdeling, hvor jeg både har siddet i ambulatorium og arbejdet en del i kirurgisk akutmodtagelse.
Jeg skal være i klinikken til starten af maj, hvor jeg skal på barsel. Efter min barsel kommer jeg tilbage og tager resten af mit ophold.
Under studiet har jeg arbejdet som blodprøvetager på Herlev Hospital, lægesekretær/sygeplejerske i en almen praksis på Frederiksberg og som lægevikar på mave/tarm medicinskafdeling på Rigshospitalet.
Jeg har altid haft interesse for almen praksis og ser derfor ekstra meget frem til mit ophold her i klinikken.
Jeg glæder mig til at møde jer!

Christian Ilsby

Mit navn er Christian, jeg er 28 år gammel og er nyuddannet læge fra Københavns Universitet juni 2019.
Som led i anden del af min kliniske basisuddannelse (KBU) skal jeg i perioden fra d. 1. maj til d. 1. oktober være uddannelseslæge hos Tania.
Gennem de sidste 7 måneder, og som første del af min KBU, har jeg været ansat på Afdelingen for Medicinske Sygdomme på Gentofte Hospital. Her har jeg hovedsageligt haft funktion i intern medicinsk akutmodtagelse og på endokrinologisk sengeafsnit.
Undervejs på studiet har jeg været ansat hos en privatpraktiserende øjenlæge i Hvidovre, hvor jeg lavede forundersøgelser, samt været tilknyttet Øjenklinikken på Glostrups forskningsenhed, hvor jeg hovedsageligt har lavet forskning med nethindeløsningspatienter.
Til daglig bor jeg med min kæreste i en lejlighed på Østerbro. I min fritid nyder jeg blandt andet meget at lave mad, spille diverse brætspil og mødes til en omgang padeltennis med nogle venner.
Jeg glæder mig til at møde jer.