Uddannelseslæger

ANNA-CAMILLA


Jeg hedder Anna-Camilla og er uddannelseslæge hos Naomi i 6 måneder fra 1.9. til 28.2.2022.
Jeg er 43 år gammel og har været læge i 13 år, men er ny i specialet inden for almen medicin (alm. praksis). Indtil nu har jeg arbejdet 10 år som mave-tarm kirurg på bl.a. Køge Sygehus og Hvidovre Hospital samt et enkelt år som røntgenlæge. Jeg interesserer mig særligt for sygdomme i mave-tarmsystemet, sygdomsforebyggelse inden for hjerte-kar og lungesygdomme samt for kræftsygdomme.

Privat er jeg gift, har to børn på 3 og 6 år og bor på Frederiksberg. I min fritid dyrker jeg surfing og løb og er meget glad for madlavning.

Jeg har glædet mig meget til at starte hos Naomi, og til at møde jer alle og jeres familier

 

MONICA


Mit navn er Monica, og jeg er født og opvokset i København. Jeg blev læge i Januar 2021 fra Københavns Universitet og er uddannelseslæge hos Tania indtil 31. marts 2022. I første halvdel af min KBU (Turnus) var jeg på Bispebjerg Hospital, hvor jeg arbejdede på mave/tarm- og hormonsygdomsafdelingen samt Akutmodtagelsen. Det var enormt lærerigt og har givet mig en god, bred medicinsk ballast.
Jeg har derudover arbejdet på ortopædkirurgisk afdeling, hvor jeg har været med til at operere en masse led og knogler og arbejdet et år hos en privat praktiserende børnelæge.
Under studiet valgte jeg at tage et semester i Tanzania for at opleve lægelivet under meget andre vilkår. Her blev der næsten aldrig taget blodprøver eller billedeundersøgelser til at hjælpe med diagnostikken, og man var derfor meget afhængig af sygehistorie og ens objektive undersøgelse.
Under studiet valgte jeg også at forske i et år på socialmedicinsk afdeling, da jeg er meget interesseret i den ulighed i sundhed, der kan være pga. ens baggrund, om end det er uddannelse, etnicitet, sociale netværk eller andet.
Efter at have været på mere specialiserede hospitalsafdelinger glæder jeg mig meget til at arbejde som praktiserende læge og kunne arbejde med jer patienter som helhed og følge jer over tid. Jeg glæder mig til at møde jer!