Uddannelseslæger

Anne- Uddannelseslæge hos Tania Alminde


  • Mit navn er Anne Faurschou Boisen, og jeg er begyndt som uddannelseslæge her i klinikken pr. d. 1. april og er her indtil d. 1. oktober.

  • Jeg har 4 måneders erfaring fra psykiatrien, hvor jeg har arbejdet på afdeling for Angst og Depression i Aarhus Hospital. Efterfølgende har jeg arbejdet 6 måneder på Neurologisk afdeling på Bispebjerg Hospital, hvor jeg blandt andet så patienter med blodpropper i hjernen, hovedpine og parkinson. Jeg har læst i Aarhus, hvor jeg blev færdig i januar 2022, men er oprindeligt fra Sønderjylland nærmere bestemt Christiansfeld syd for Kolding.

  • Jeg er flyttet hertil København i efteråret 2023 sammen med min kæreste, da jeg længe har haft en drøm om at prøve at bo i hovedstaden. I min fritid tegner jeg, og har planer om at starte til roning her i foråret. I ferierne holder jeg af at rejse til andre kontinenter for at opleve nye kulturer og natur.

  • I løbet af min tid her, vil jeg særligt have fokus på den gode kommunikation. Fordi jeg er i en uddannelsesstilling håber jeg på at i vil sige til, hvis der er noget i mener jeg ville kunne forbedre. Alle kommentarer bliver værdsat, både ris og ros. Jeg glæder mig meget til at møde jer alle i løbet af de næste 6 måneder.

  • Mange hilsner,

    Anne

 

 

 

INGRID - Uddannelseslæge hos Naomi Meyer Henius


Hej

Jeg hedder Ingrid, og jeg er ny uddannelseslæge hos Naomi fra 1. marts 2023 til 31. august 2023. Jeg er uddannet fra Københavns Universitet i juni 2022.

I den første del af min KBU (tidl. turnus), har jeg været 6 måneder på Bispebjerg hospital, hvor jeg har haft min gang på Afdeling for hormonsygdomme og mave-tarmsygdomme, samt i Akutmodtagelsen. Jeg har også tidligere erfaring fra Akutmodtagelsen på Hjørring Sygehus, så jeg har set patienter med mange forskellige medicinske problemstillinger.

Lidt om mig. Jeg er 28 år, og kommer oprindeligt fra Norge, men har boet i København i 8 år. I min fritid er jeg glad for at spille musik, og at være aktiv. Jeg bruger meget tid på volleyball, og som en ægte nordmand, elsker jeg selvfølgelig også langrend.

Jeg ser frem til at møde Jer, og lære en masse om at være læge i almen praksis.

 

Hilsen Ingrid